2020

C.V. DE KLENG SJNUFFELÈRE

In onze druk bezochte Hoftempel hebben wij na een schitterende jeugdzitting in een goede en gezellige ambiance afscheid genomen van onze Prinses Femke II. Na een laatste polonaise werd zij voor het laatst door de zaal gedragen als oud prinses en zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe prins of prinses.

Tijdens de jeugdzitting werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Flikken Riékelt’ uitgezonden. Een nieuwe vrijwilligster van het Jeugdwerk Riékelt, Lola heeft de belangrijke taak gekregen om de nieuwe Prins of Prinses naar Eetkaffee Riékelt te brengen. Echter toen ze in de kist keek, was deze leeg en bleek de nieuwe Prins(es) geprins(es)-napt.

De politie werd ingeschakeld en ze gingen op zoek naar twee boeven die de daders bleken te zijn van de ontvoering. Lola komt onze Hoftempel binnen, bedankt iedereen en vertelt het droevige nieuws dat er dit jaar geen Prins(es) zal zijn. De boeven zijn niet gevonden. Gelukkig komt op dat moment de politie met goed nieuws dat ze wel gevonden zijn en werd de kist met daarin onze nieuwe hooglustigheid Prins Hay I onze Hoftempel binnen gebracht.

Prins Hay I is in het dagelijks leven Hay Hessels, zoon van Prins Rudie I van C.V. de  Sjnuffelère (Rudie Hessels) en Crista Weltens. Hij is 9 jaar en zit in groep 5 van de St. Martinusschool in Gronsveld. Hij is keeper bij SCG JO 10-2 en welp bij Jong Nederland.

Prins Hay I zal samen met zijn vader Prins Rudie I drie dagen voorop gaan tijdens de Riékeltse Carnaval.

Namens het jeugdwerk, van Harte Gefeliciteerd en Heel Veel Plezier.

Prins Hay I Prins Hay I en Prins Rudie I