2016

Prinses Emma

C.V. de Kleng Sjnuffelère

In onze druk bezochte Hoftempel hebben wij na een schitterende jeugdzitting in een goede en gezellige ambiance afscheid genomen van onze Prins Diëgo I. Na een laatste polonaise werd hij door oud prins Danny II voor het laatst door de zaal gedragen als oud prins en zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe prins of prinses.

Mevrouw Taart kondigde een cup cake contest aan; een wedstrijd waar bakkers tegen elkaar strijden wie de lekkerste en mooiste cup cake kan bakken.

Dokter Oetker maakte een gezonde cup cake met paracetamols, pleisters en verband. De tweede kandidaat Mevrouw Choco Laatje maakte een vastelaovendtuurtsje met red bull, schminck en confetti. Voor de eindstrijd komt een andere bakker aangerend die aangeeft een grote cup cake te hebben gemaakt die volgens haar de enige echte sjnuffeltuurtsje genoemd mag worden en na 11 tellen klaar is. Iedereen telden van 11 naar 1 waarna Prinses Emma I tevoorschijn kwam.

Prinses Emma I is in het dagelijks leven Emma Dupont, dochter van Rob en Daniëlle Dupont en zusje van Raúl, leerlinge van de St. Martinusschool groep 7 in Gronsveld. Ze speelt graag viool en is een fanatiek verdedigster bij de E2 van SCG.

Prinses Emma I zal samen met Prins Dennis I drie dagen voorop gaan tijdens de Riékeltse carnival.

Namens het jeugdwerk, van harte gefeliciteerd en heel veel plezier.