Verjaardagsactie

Iedere inwoner van Rijckholt krijgt op zijn verjaardag een envelop met een felicitatiekaart namens het Jeugdwerk van Rijckholt.

Deze envelop, met daarin een vrijwillige bijdrage van u voor het Jeugdwerk, wordt liefst en indien mogelijk binnen een week opgehaald. Het rondbrengen en ophalen van de enveloppen gebeurt door onze eigen jeugd. Op de envelop staat de naam van de jeugdige die de envelop komt ophalen. U kunt en mag vragen naar zijn/haar legitimatiebewijs van het Jeugdwerk.

Indien u niet (meer) wenst deel te nemen aan deze verjaardagsactie, dan kunt u dat doorgeven aan ons secretariaat. We zullen u dan niet meer benaderen voor de verjaardagsactie. Wilt u a.u.b. niet de kinderen die de enveloppen rondbrengen en ophalen hiermee belasten. We hopen uiteraard dat iedere inwoner, jong en oud, het Jeugdwerk hiermee zal blijven steunen.

Bent u een nieuwe inwoner van Rijckholt, dan zal een vrijwilliger van het Jeugdwerk u benaderen om hieraan mee te doen en zo ja, de verjaardagsdata van alle gezinsleden noteren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.